Mateja Švetak spec. psihodinamske psihoterapije

Mateja Svetak individualnaTako kot življenje vsakega izmed nas vodi po različnih poteh, je tudi mene pri izobraževanju in izbiri poklica peljalo najprej na Ekonomsko fakulteto, kjer sem končala smer management in organizacija, nato pa še skozi petletni študij psihoterapije, kjer sem se izobraževala za delo, ki ga sedaj opravljam z vsem svojim srcem.

Po zaključenem dveletnem študiju na Slovenskem inštitutu za psihoterapijo (Fakulteta za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani) sem pot nadaljevala na triletnem izobraževanju na Inštitutu za psihodinamsko psihoterapijo. Tudi sama sem se srečala z večletnimi izkušnjami psihoterapije, tako individualne kot skupinske, in tako pridobljene izkušnje so zame neizmerno bogastvo. Nekaj najdragocenejšega, kar lahko podarimo sami sebi je globlje spoznavanje nas samih ter povezovanje našega uma, telesa in duha ter doživljanje vsakega trenutka v polnosti našega celega bitja.

Mateja Svetak

Psihoterapija ni le moj poklic, je moje življenje in je moja pot. Lahko rečem, da sem srečna, da globoko spoštujem ljudi, ki so pripravljeni narediti spremembo in se odločijo za obisk psihoterapevta (individualno ali v različnih skupinah) in zavedam se, da se drug od drugega na tej poti lahko veliko naučimo.

Več o meni in mojem delu si lahko preberete na www.psihoterapija-ms.si.